Ervaringen van mensen

Zou u zo vriendelijk willen zijn om een reactie achter te laten over uw ervaringen met mij tijdens uw kraamweek?

Alvast bedankt.

27 antwoorden
 1. Marielle van Beusekom zegt:

  Jolanda is een hele lieve kraamverzorgster. Wij vonden haar heel fijn om in huis te hebben. Wij hebben een groot gezin met vijf kinderen en ze was ontzettend lief voor de anderen. Aan het eind van de kraamweek ( en natuurlijk tussendoor) liet ze alles keurig achter. Ik zou haar aan iedereen aan willen raden. Het is echt een kraamweek geweest om noot te vergeten.

  Beantwoorden
 2. Nikita van Hartingsveldt zegt:

  Hele lieve vrouw! Weet heel veel over kinderen en alle trucjes erbij! Erg vrolijk en heel erg behulpzaam! Als ik een volgend kindje krijg, zal ik zeker weer voor Jolanda kiezen als kraamverzorgster!

  Beantwoorden
 3. Shannon Bury zegt:

  Onwijs fijne paar dagen de zorg gehad van Jolanda, ze is duidelijk en rustig wat er fijn is. Ze luisterd goed naar onze wensen en geeft ons als ouders ook de ruimte. Het waren super fijne dagen samen

  Beantwoorden
 4. Dieuwertje Mastenbroek Boeren zegt:

  Doordat wij en een ander gezin op dezelfde dag bevielen kon de kraamverzorgster waar we in eerste instantie contact mee hadden helaas niet naar ons komen. Na wat belletjes kwam Jolanda in beeld. Ze was bereid om last-minute haar vakantie om te gooien om bij ons te komen in de kraamweek. Wat zijn wij enorm blij geweest met Jolanda! Ze gaf ons een mooie, rustige start met ons zoontje en het vertrouwen om het zelf te kunnen doen. Ze kookte, hielp in het huishouden en zag wat we nodig hadden. Een hele lieve vrouw met passie voor het vak en een hoop fijne energie

  Beantwoorden
 5. Mieke Maccaré zegt:

  dsw
  Beste Kraamverzorgende, Wij zijn Mieke en Patrick Macaré, wij hebben een eensgezinswoning in bergen op zoom met 2 konijnen binnen en 2 konijnen buiten. Wij zijn in verwachting van ons eerste kindje en hebben in onze omgeving geen ervaring op kunnen doen met babies. Wij hebben ervoor gekozen om flesvoeding te gaan geven en uitwasbare luiers te gaan gebruiken en zouden het fijn vinden als de kraamzorg ons daarin zou kunnen begeleiden. De keuze van de flesvoeding is gebaseerd op de epilepsie van Mieke die getriggerd word door slaaptekort en stress, om die reden vinden wij het creëren van rust belangrijk. Wij vinden het belangrijk om ons gehoord te voelen en als de kraamverzorgster eenmaal weer vertrekt dat we een goede en duidelijke plan van aanpak hebben zodat we een zo goed mogelijke start kunnen maken. Van de kraamzorg verwachten wij niet dat er huishoudelijke taken gedaan worden die niks met de baby te maken hebben zoals stofzuigen, de vaat, dweilen, verschonen van konijnen en koken. Die taken neemt Patrick op zich en we hebben familie die ons daarin zal ondersteunen. Graag zouden wij voor de gehele kraamtijd 1 vast persoon willen ontvangen. Kraamvisite ontvangen besluiten we zelf wie we in de eerste periode toelaten en van te voren maken we aan die personen al duidelijk dat het een kort en rustig bezoek word, de kraamzorg hoeft daar niet verder naar om te kijken. Het zou fijn zijn als de kraamzorg Mieke helpt te onthouden dat zij sochtends haar medicijnen innemt. Als de kraamverzorgster rookt dan mag dat buiten in de tuin en de sigaretten mogen dan de groene bak in als de goed gedoofd zijn. Wij zien graag een reactie tegemoet, Met vriendelijke groet, Mieke en Patrick Macaré

  Beantwoorden
 6. Gizem Yeral-Kaplan zegt:

  Super kraamweek gehad mede dankzij Jolanda. Ze heeft ons veel geleerd over het verzorgen van een baby en heeft elke dag veel in het huishouden geholpen. Super ervaren maar vooral lieve kraamverzorgende!

  Beantwoorden
 7. Cristina Morales zegt:

  Jolanda went above and beyond to help us. This was my first baby and I was terrified to go up and down the stairs. I also learned so much about how to care for my newborn. Being new to the Netherlands, I honestly do not know how I would have gotten through my first week without her guidance and care. I am definitely a better parent because of her help. I would highly recommend Jolanda to every family. She’s terrific. Thanks again for everything!

  Beantwoorden
 8. Anjés Hagenaars zegt:

  Jolanda is een hele fijne en kundige kraamhulp. Ze heeft oog voor alle gezinsleden en weet het goed te combineren met alle huishoudelijke taken die ook nog worden verwacht. Door haar aanwezigheid hebben we een hele fijne kraamtijd gehad. Ze voelde ons erg goed aan!

  Beantwoorden
 9. Vivian Slabbekoorn zegt:

  Erg positieve ervaring met Jolanda! Ze denkt mee en denkt in oplossingen. Ze respecteert je grenzen en handelt zoals jij je prettig voelt.

  Beantwoorden
 10. Gizem Yeral Kaplan zegt:

  Ik kan weer terug kijken naar een zeer fijne kraamweek dankzij Jolanda, net zoals de kraamweek bij mijn 1e kind. Heel blij dat zij dit keer ook weer kon komen kramen.

  Beantwoorden
 11. Birgit zegt:

  Op de 2e dag kwam Jolanda bij ons (ze was gevraagd door een andere kraamorganisatie waar wij een contract mee hadden): wat een fijne ervaring en wat was het fijn dat ze tot het einde van de kraamweek bleef.
  Een lieve vrouw die zorgt voor je kind, de moeder (en ook de vader) en zelfs de hond was haar niet te gek. Daarnaast deed ze huishoudelijke taken en liet ze ons als ouders zijnde ook onze gang gaan. Je kunt merken dat ze veel ervaring heeft, voor haar gezinnen klaar staat en liefde heeft voor hetgeen wat ze doet. Mochten wij ooit nog een wondertje verwachten zouden we zeker eerst met Jolanda contact opnemen.

  Beantwoorden
 12. Femke zegt:

  Als verloskundige in opleiding (4e jaars) heb ik intussen een heleboel kraamverzorgenden gezien. Tijdens een van deze kraambedden heb ik samengewerkt met Jolanda. Dit was echt opvallend prettig! Jolanda heeft de capaciteit om de jonge ouders echt te ontzorgen op een integere en respectvolle manier. Bij ieder huisbezoek waren moeder en baby relaxed, had ze al een heleboel fijne tips gegeven aan de nieuwe ouders en was ook het huis heerlijk opgeruimd en fris. Tijdens onze bezoeken was ze benaderbaar (maar zeker niet té aanwezig) en had ze ook alle documentatie al op orde. Dikke pluim voor Jolanda!

  Beantwoorden
 13. Lisette zegt:

  Jolanda is een hele positieve, energieke en lieve vrouw. Wij zijn heel blij dat ze jij ons is geweest tijdens de eerste dagen dat we thuis waren met ons kleine mannetje. Ze beweegt heel fijn mee met wat nodig is en heeft ons heerlijk in de watten gelegd. Ook is ze heel professioneel en heeft veel kennis in huis, waar we heel veel steun aan hebben gehad. Wij kunnen JoJo’s kraamzorg iedereen van harte aanraden!

  Beantwoorden
 14. Wilanka van Veen zegt:

  Jolanda Brand is voor ons de beste kraamverzorgster. Het contact en kraamweek hebben wij weer voor de 2e keer als heel fijn en warm ervaren. Heel vakkundig en heel persoonlijk.
  Wij hebben gekozen voor een thuis bevalling en het mooie was dat dan Jolanda erbij kon zijn en helpen maar vooral als ondersteuning voor mij. Heel dankbaar en positief kijken wij terug naar de afgelopen week. Of je nou jong of wat ouder bent voor kwaliteit Kraamzorg en persoonlijk contact raad ik ieder JoJos Kraamzorg aan.
  Groetjes familie Boullif/van Veen

  Beantwoorden
 15. Loreen Swaab zegt:

  Jolanda is gewoon een topper! Iemand die goed voor jou, je baby en jouw gezin zorgt en in haar kraamweek jou het volste vertrouwen geeft om samen als gezin verder te gaan. Ze is superlief geweest voor de grote broer, was een perfect luisterend oor, hielp mij mezelf te bewaken en rust te pakken (wat lastig is voor mij als bezige bij) en zorgde dat alles op rolletjes verliep. Dat wij haar aanraden is denk ik wel duidelijk 😉

  Beantwoorden
 16. Angela Struys zegt:

  Wat zijn wij blii met zo’n lieve kraamverzorgster als Jolanda ze is echt een topper!!!
  We hebben een ontzettend fijne en gezellige kraamweek gehad.
  Ze heeft heel goed voor ons zoontje en mij gezorgd en ook voor onze andere dochters,die hebben het ook heel erg naar hun zin gehad samen met jolanda.
  Mochten samen hun broertje in bad doen.
  Ook heeft jolanda een mooi en netjes kraamboek bij gehouden van dag tot dag tot in de details toe super mooi!
  We hebben het echt heel goed gehad met jolanda.
  We vonden het erg jammer dat de kraamweek zo snel weer voorbij was
  Ik raad jolanda iedereen aan die een kraamverzorgster zoekt.

  Groetjes familie struijs

  Beantwoorden
 17. Wendy zegt:

  Jolanda is een geweldige kraamverzorgende. Ze heeft ons super geholpen. Niet was ze alleen goed voor mij en de baby maar ook voor de andere 2 kinderen was ze super. Enorm bedankt voor de geweldige tips. We hebben we veel aan gehad. Ik zou zo weer voor Jolanda kiezen. 100%top

  Beantwoorden
 18. Ilyana zegt:

  Jolanda kwam onverwacht bij ons invallen
  Voor een collega die al aan het dubbelen was. We hadden het niet beter kunnen treffen met haar, Ondanks dat we elkaar niet kende.
  Tijdens de bevalling was ze op de achtergrond aanwezig en toen onze dochter er was is ze gebleven tot alles klaar was om de nacht in te gaan. Ook de dagen erna heeft ze ons verwend met het klaar maken van heerlijke maaltijden en fruit. Improviseren en aanpassen kan ze als geen ander, ook de zorg voor onze dochter was super. Zo rustig en met aandacht alle handelingen uitgevoerd en ook aan ons uitgelegd. Ik vond het vooral heel erg prettig dat ze rustig was waardoor ik ook op mijn gemak was. Als leuke extra heeft ze de Kraam map helemaal opgeleukt als een herinnering voor later. Ik wens iedereen een Jolanda toe in de kraamweek!

  Beantwoorden
 19. Jurgen en Amber zegt:

  We hebben een hele fijne week gehad met Jolanda als kraamverzorgster!! Heel veel kunnen rusten, nergens aan hoeven denken en veel liefde voor ons kindje! Jolanda is een harde werkster die echt hart heeft voor haar beroep en er veel plezier in heeft!
  Daarbij hebben we ook in een week tijd op een fijn tempo veel geleerd.
  We zijn erg op ons gemak geweest en hebben fijne zorg ervaren voor onszelf en onze kleine meid.
  Heel erg bedankt voor deze fijne week Jolanda, wij zouden Jolanda zeker aanbevelen door deze zeer positieve ervaring en gunnen iedereen zo’n fijne kraamweek 🙂

  Beantwoorden
 20. Marijke Janse zegt:

  kraamzorgaanvraag

  Heel fijne kraamtijd gehad met Jolanda. Beweegt prettig mee met het gezin, heeft oog en aandacht voor andere kinderen in het gezin en verzet veel huishoudelijk werk naast de zorg voor moeder en baby. Ik kon als kraamvrouw mezelf echt richten op ons nieuwe kindje en de rest van mijn verantwoordelijkheden in huis met een gerust hart aan Jolanda overlaten. Redt zichzelf uitstekend en is heel flexibel. Top!

  Beantwoorden
 21. Katiba zegt:

  Jolanda is een geweldige kraamverzorgster. Ik heb mijn kraamperiode als erg fijn ervaren dankzij Jolanda. We hebben heel veel geleerd over het verzorgen van ons baby. Ook erg behulpzaam met alles. Jolanda doet haar werk met veel liefde, en is heel erg ervaren als kraamverzorgende. We raden Jolanda iedereen aan!

  Beantwoorden
 22. Natasja zegt:

  Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Jolanda. Jolanda heeft mij goed begeleid bij het geven van borstvoeding en gaf ons handige tips. Ook nam ze ons werk uit handen, zodat wij ons konden focussen op ons gezin. We hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen.

  Beantwoorden
 23. Nancy Tebbenhoff zegt:

  Ik kan niet anders dan Jolanda een dikke 10 te geven! Ik heb nog nooit zo een lieve en betrokken kraamhulp gehad als Jolanda! Het is echt een topper en ik kan haar alleen maar aanbevelen als kraamhulp! Lieve Jolanda, nogmaals bedankt voor een geweldige week. Je bent een topper en je zal zeker gemist worden hier in huis!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *